Home Nieuws Jan Poortvliet snapt niets van keuzes Mark van Bommel

Jan Poortvliet snapt niets van keuzes Mark van Bommel

112
0

Nu het einde van het seizoen nadert lijkt het iedere week minder te worden met het elftal van Mark van Bommel. Jan Poortvliet ziet het met de wedstrijd dan ook minder worden.

In gesprek met PSV Inside geeft Poortvliet zijn visie op de staat van het huidige PSV, wat feitelijk week na week meer moeite heeft om de meest eenvoudige competitiewedstrijden om te zetten in winst. Poortvliet waarschuwde eerder al voor de aanwezigheid van teveel jeugdspelers in de basiself en zijn waarschuwing lijkt hout te snijden. Jongeling Mo Ihattaren kon geen potten breken in de thuiswedstrijd tegen de Graafschap en werd al bij rust gewisseld. Zijn basisplaats heeft dus geen enkele zin gehad.

´Het is toch bijzonder jammer dat PSV in geen enkel opzicht meer lijkt op het goede team dat voor de winterstop een heerlijk draaiend geheel was´, begint Poortvliet. Nu kan de trainer eigenlijk alleen nog maar vertrouwen geven aan de jongens die het daar voor de winter hebben laten zien. Iets anders heeft geen zin meer nu. Het opstellen van jonge gasten heeft nu geen zin meer en je gaat het elftal en die jonge gasten zelf niet helpen door ze op te stellen. Je maakt ze eerder kapot dan dat je er goed aan doet, is Poortvliet hard voor van Bommel en zijn keuzes.

Poortvliet benadrukte eerder al het belang van ervaring en routine maar lijkt Malen nog de kans te willen geven. ´Donyell Malen de enige nog die met zijn talent en drive kan kan ontkomen aan de algehele malaise. Zijn specifieke kwaliteiten zijn dusdanig aanwezig en omdat hij al wat langer mee loopt kan hij gewoon herkenbaar spelen. Wat Pereiro betreft, daar moet je gewoon geduld mee hebben in een wedstrijd en tevens moet je bij hem wedstrijd voor wedstrijd de motivatie laten zoeken´, stelt Poortvliet vast over het grillige karakter van de Uruguyaan.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here