Home Nieuws Jan Poortvliet over remise tegen Spurs: ‘PSV was niet zichzelf en teveel...

Jan Poortvliet over remise tegen Spurs: ‘PSV was niet zichzelf en teveel aan het denken’

22
0

De teleurstelling over het vertoonde spel was afgelopen week groot bij de fans. PSV heeft de achterban immers flink verwend afgelopen maanden. 

Het perspectief op Europees voetbal na de winterstop is verder vertroebeld maar Jan Poortvliet verwacht dat er nog kansen liggen voor PSV. In gesprek met PSV Inside laat de Zeeuw zich uit over de wedstrijd van afgelopen woensdag en hij blikt vooruit op het treffen in het nationale stadion van Engeland.


‘Op Wembley wordt het anders’, begint Poortvliet. ‘PSV heeft woensdag een grote kans gemist om de huisstijl van de competitie te laten zien. Door angstig te zijn is dat niet gelukt. We zijn nooit in de wedstrijd geweest. De spelers waren afgelopen woensdag niet zichzelf’, concludeerde Poortvliet na de remise.

‘Kijk, het is heel simpel; Tottenham heeft meer kwaliteiten en ze zijn normaal gesproken gewoon beter dus je kunt dan twee keuze’s maken. Of je laat ze opbouwen en komen zoals is gebeurd en daarna stevig druk zetten of je laat ze niet opbouwen waardoor ze niet in het spel komen zoals ze wel kwamen afgelopen woensdag want dan is Tottenham gewoon top. De PSV jongens waren teveel aan het denken en niet aan het handelen’, besluit Poortvliet zijn analyse op PSV – Tottenham Hotspur.


Facebook Comments