Home Nieuws Jan Poortvliet over bluffend Ajax: ‘Ze hebben angst, ze weten dat ze...

Jan Poortvliet over bluffend Ajax: ‘Ze hebben angst, ze weten dat ze twee jaar achter elkaar zijn weggeveegd’

45
0

PSV heeft afgelopen zaterdag een uitstekende beurt gemaakt met de goede wedstrijd tegen Vitesse. Met de topper tegen Ajax op het programma is Poortvliet vol vertrouwen voor de komende belangrijke dagen.

In gesprek met PSV Inside laat Poortvliet zijn licht schijnen op de aanstaande topper maar ook hoe de wedstrijd in Amsterdam bekeken wordt. Menig PSV fan stoort zich aan de houding van de Amsterdammers. Wat dat betreft lijkt het erop dat men het in Amsterdam nooit leert want de bravoure is wederom niet van de lucht. Voor de derde keer op rij is het keeper Onana die zeker is van de winst in Eindhoven, waar de vorige edities toch kansloos verloren werden.

Amsterdamse lieden als Sjaak Swart en Joel Veltman gooiden deze week al wat olie op het vuur door te stellen dat PSV hoogstwaarschijnlijk het spel niet gaat maken omdat ze dat niet zouden kunnen. Een Amsterdams mens vergeet blijkbaar snel want er staat mening PSV fan nog een editie (2016) op de netvliezen waarbij Ajax via Milik na een enkele speelminuut per toeval op een 0-1 voorsprong kwam en vervolgens 89 minuten wist in te zakken en PSV liet komen om zelf te kunnen counteren.

Jan Poortvliet neemt Sjaak Swart echter niet serieus en heeft er zijn mening over bluffende Ajacieden. Poortvliet ziet een onzekere houding bij Ajax: ‘Het is gewoon angst van de Ajacieden en jezelf groot voor willen houden terwijl je weet dat je twee jaar achter elkaar bent weggeveegd in Eindhoven’, zegt de Zeeuw, die bovendien een kwetsbaar Ajax ziet.

Poortvliet denkt dat PSV Ajax flink pijn kan doen met de aanwezige wapens: ‘PSV heeft de middelen om Ajax pijn te doen want hun wat kwetsbare gedeelte speelt tegen PSV’s sterkste en gevaarlijkste gedeelte’, analyseert Poortvliet de kracht van het aanvallend ingestelde PSV.

Poortvliet vindt dat PSV klaar is voor zowel Sporting Lissabon als Ajax en verwacht dan ook twee keer winst voor PSV.

 

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here