Home Nieuws Jan Poortvliet over moeizame start: ‘De winterstop is de boosdoener’

Jan Poortvliet over moeizame start: ‘De winterstop is de boosdoener’

22
0

PSV heeft na de winterstop nog niet het flitsende spel van voor de winterstop laten zien. In Emmen kwam het elftal nog redelijk voor de dag, evenals het eerste gedeelte van de eerste helft tegen FC Groningen.

Het eindresultaat in Emmen en de tweede helft tegen FC Groningen kon de PSV fans echter niet bekoren. Volgens Jan Poortvliet heeft het elftal last van de winterstop en het missen van het winnende ritme van voor de winterstop.

In gesprek met PSV Inside zegt hij over de winterstop: ‘PSV moet even op gang komen. De winterstop is de boosdoener. Het elftal was in vorm, alles staat goed en dat wordt dan onderbroken door de winterstop. Je ziet dat na het uitvallen van Lozano de organisatie een beetje wegvalt tegen Groningen’, zag Poortvliet.

‘En de tweede helft was ver onder de maat. Het afjagen was daar een goed voorbeeld van. Dat gebeurde niet meer collectief. Het was steeds een speler die dat deed op individuele basis en daarbij niet de steun kreeg van de andere spelers. Maar niet getreurd want het programma is in het voordeel van PSV’, vind Poortvliet over de komende weken met Heerenveen en Utrecht uit, alsmede Feyenoord thuis.

‘PSV kan de komende weken weer goede stappen maken om de vorm te bereiken van voor de winterstop’, besluit Poortvliet vol vertrouwen zijn analyse op de afgelopen twee weken.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here