Home Nieuws Jan Poortvliet kijkt naar Lozano: ‘Die heeft een break nodig om de...

Jan Poortvliet kijkt naar Lozano: ‘Die heeft een break nodig om de juiste honger te vinden’

181
0

Het gaat dezer dagen veelal over de spectaculaire ontwikkeling van Steven Bergwijn. Zoals het in de voetballerij vaker gaat is daarom Bergwijn’s collega op de andere PSV vleugel even wat minder in beeld.

Ware het niet dat Lozano wel degelijk zijn waarde heeft want de Mexicaan levert de ene na de andere bruikbare voorzet en assist af. Het scoren zit hem even tegen maar dit kan nooit lang duren. Een nadeel daarbij is wel dat Lozano hoe langer de doelpunten uitblijven, nóg nadrukkelijker en individualistischer op zoek gaat naar doelpunten. Het is Lozano gegund.

In gesprek met PSV Inside vindt Jan Poortvliet dat het Lozano is aan te zien momenteel. ‘Het was eigenlijk weer een makkelijke wedstrijd zaterdag. PSV hoefde zich niet bijzonder in te spannen’, zag de Zeeuw.

PSV en de concurrent laten geen punten liggen maar dit kan zomaar veranderen denkt Poortvliet. ‘In het voetbal ligt er altijd een verassing op de loer. Utrecht -Ajax zou zomaar een verrassing kunnen worden. Daarom gewoon je eigen ding doen en onverstoorbaar doorgaan met waar je mee bezig bent’, zegt Poortvliet over de zegetocht van PSV.

‘Ik denk wel dat Lozano even een break nodig heeft om weer de juiste honger te vinden. Dat is dan wel weer jammer voor Guti, want die heeft juist dat wedstrijdritme nodig en wil Lozano graag bedienen. PSV moet gewoon onverstoorbaar doorgaan. Er staan op dit moment twee topteams aan de leiding en dat betekent dat je niks mag laten vallen’, besluit Poortvliet in gesprek met PSV Inside.


Vorig artikelKenneth Perez diep onder de indruk van Steven Bergwijn
Volgend artikelMedia eensgezind over vertrek Lozano en Bergwijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in