Home Nieuws Jan Poortvliet: ‘Ik geloof nog steeds dat de tweede plaats haalbaar is’

Jan Poortvliet: ‘Ik geloof nog steeds dat de tweede plaats haalbaar is’

48
0

Waar mening PSV fan en analist nog steeds vertrouwen heeft in een goede afloop wat kwalificatie voor de Europa League aangaat, denkt Jan Poortvliet nog altijd aan de tweede plaats in de groep.

Poortvliet baseert zijn mening over het spel wat PSV steeds op de mat legt. In gesprek met PSV Inside zegt Poortvliet te genieten van het elftal. “De ploeg speelt fris en aanvallend voetbal in combinatie met een gezonde dosis lef en vertrouwen”, begint de Zeeuw. De wedstrijd tegen Emmen was voor Poortvliet weer een bewijs hoe het elftal wedstrijden beleefd.


‘Ik heb de hele wedstrijd gezien en ondanks dat Emmen de tegenstander was, heb ik weer genoten van de aanvalsdrift van het elftal. Vooral de honger naar goals maken en voorkomen van tegendoelpunten is geweldig om te zien. Ik ben daarom opnieuw vol vertrouwen over die twee wedstrijden tegen Tottenham Hotspur die gaan komen. Ik hoop dan ook dat PSV speelt zoals tegen Ajax thuis en met het publiek erachter volle bak druk zet en ook het vooruit verdedigen goed tot uitvoer weet te brengen”, zegt Poortvliet.

“Tegen Inter vond ik het wat minder allemaal ondanks dat de scheidsrechter een groot aandeel had in de uitslag van deze wedstrijd. PSV liet Inter toch te veel voetballen. Maar als ik zie wat dit PSV brengt en hoe ze spelen en die wedstrijden ingaan, geloof ik nog steeds dat de tweede plaats in de groep haalbaar is”, besluit Poortvliet.


Facebook Comments