Home Nieuws Jan Poortvliet geniet weer van PSV en begrijpt keuze voor Dumfries als...

Jan Poortvliet geniet weer van PSV en begrijpt keuze voor Dumfries als aanvoerder

92
0

Iedere PSV fan was afgelopen zondag enthousiast over de eerste helft tegen sc Heerenveen. Of het lek boven is valt moeilijk te beoordelen maar feit is dat er nog steeds ruim voldoende kwaliteit aanwezig is.

Ook Jan Poortvliet zag een geweldige eerste helft en is vol lof over de aanval met Malen, Bergwijn en Ihattaren.

In gesprek met PSV Inside laat Poortvliet zijn licht schijnen over het spel van PSV. ‘Het was een geweldige eerste helft en dan moet het eigenlijk klaar zijn met die wedstrijd’, begint Poortvliet over de eerste helft.

Over de tweede helft zegt hij: ‘Heerenveen gaat daarna wat anders spelen, ze gooiden de schroom van zich af en dan lukken de dingen aan PSV zijde even niet meer. De ploeg krijgt dan gewoon een tikkie en dat heeft te maken met de laatste weken en de resultaten’, zegt de Zeeuw.

‘Wat natuurlijk ook meespeelt is een stukje wedstrijdritme van de jongens die toch een maandje niet gespeeld hadden en dat is gewoon allemaal logisch. Wat nu belangrijk is zijn die drie punten en het spel in de eerste helft’ stelt Poortvliet over afgelopen zondag.

Hoe zit het nu eigenlijk met de aanvoerder en wat vind de oud PSV Europacup winnaar van het aanvoerderschap? ‘Wat betreft de keuze voor Dumfries vind ik dat een juiste keuze. Er is niemand anders die dat nu op zich zou kunnen nemen’, oordeelt Poortvliet over de band.

Een speler als Nick Viergever is toch een stabiele factor en een prototype aanvoerder maar is dan weer derde aanvoerder geworden onder Mark van Bommel. ‘Viergever moet meer met zichzelf bezig zijn. Denzel Dumfries is op dit moment de beste optie’, besluit Poortvliet zijn analyse op de week van PSV.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here