Home Nieuws Jan Poortvliet: Gemakzucht en gebrek aan concentratie

Jan Poortvliet: Gemakzucht en gebrek aan concentratie

106
0

Jan Poortvliet concludeert daags na de drie punten op Woudestein dat de titel weer een stap dichtbij is. In gesprek met PSV Inside zegt Poortvliet wel dat er belangrijke dingen moeten worden verbeterd.

‘Dit was een belangrijke overwinning. Weer een stap dichter bij de titel zullen we maar zeggen. PSV speelde een goede eerste helft, het geeft niks weg en speelt soeverein. PSV heerst en scoort en dan sluipt er toch voor het oog weer gemakzucht of een gebrek aan concentratie in het spel. Dan komen ze uiteindelijk toch goed weg. En dat is wat ik ook al eerder aan gaf een probleem aan het worden’, zegt Poortvliet.

‘Hier moet PSV zijn winst in zien te halen. Ze moeten nu doorgaan en gefocust zijn op grotere uitslagen want dat geeft vertrouwen waardoor tegenstanders angst krijgen en jezelf vleugels krijgt. Nu heeft iedereen nog z’n vraagtekens bij de resultaten. Als team kun je jezelf sterker maken in volume en in kwaliteit’, besluit Jan Poortvliet zijn analyse over de middag van PSV op Woudestein.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here