Home Nieuws Jan Poortvliet: ‘Deze ploeg zit nog beter in elkaar dan vorig jaar’

Jan Poortvliet: ‘Deze ploeg zit nog beter in elkaar dan vorig jaar’

55
0

PSV heeft een uitstekende week achter de rug. De ploeg wist met soms goed voetbal te overtuigen en weet steeds gemakkelijk tot scoren te komen.

Jan Poortvliet zegt in gesprek met PSV Inside te genieten van het zich goed ontwikkelende PSV van Mark van Bommel.

Poortvliet: ‘Tegen Vitesse was het smullen. Het was een geweldige wedstrijd, met een mentaliteit bij de spelers die ten koste van alles doelpunten willen maken en ook tegendoelpunten willen voorkomen. Ik heb een ploeg gezien die bleef gaan om de score op te laten lopen. De honger is geweldig om te zien en ook het middenveld oogde fris en goed’, zegt Poortvliet.

De Zeeuw wijst ook naar kritische media die niet de realiteit onder ogen willen zien. ‘Laat al die zogenaamde kenners maar lekker uit hun nek kletsen, wat overigens steeds erger aan het worden is en het ergste is dat ze elkaar bijna allemaal na praten’, zegt Poortvliet.

Poortvliet is ook blij met de brede selectie en ziet dat de wissels ook in staat zijn om een wedstrijd te doen kantelen. ‘Dit PSV heeft ook wissels die de zaken kunnen keren mocht een wedstrijd daar om vragen. Dat is leuk om te zien. Dit PSV en deze ploeg zit nog beter in elkaar dan vorig jaar. Er is veel meer gevaar en dat komt ook nog eens van alle kanten en is daarom moeilijk om af te stoppen’, stelt Poortvliet vast.

Over PSV – Sporting was PSV kenner en supporter Poortvliet iets minder enthousiast maar een Europese wedstrijd is toch anders dan een Eredivisie wedstrijd. ‘Ja het was stabiel wat PSV liet zien, met enkele uitblinkers en we hebben toch gewonnen. Dat is in Europa gewoon heel goed. Dit is dus weer een geweldige teamprestatie met Malen en Ihattaren in de hoofdrollen’, zegt de Zeeuw over de smaakmakers van het jonge jeugdige PSV.

Poortvliet heeft ten slotte ook nog de nodige complimenten voor Jeroen Zoet, die al een paar weken achter elkaar gewoon weer goed en zeker keept vindt de PSV analist in gesprek met PSV Inside.

‘We gaan op naar zondag. Ik heb alle geloof en vertrouwen in een overwinning op Ajax. Met nog een beetje gezonde agressie erbij komt het zeker goed’, besluit Jan Poortvliet zijn wekelijkse visie op de staat van PSV.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here