Home Nieuws Jan Kromkamp: ‘PSV speelt regelmatig hartstikke mooi voetbal’

Jan Kromkamp: ‘PSV speelt regelmatig hartstikke mooi voetbal’

38
0

PSV krijgt ondanks de naderende landstitel bakken kritiek te verwerken. Ervaringsdeskundige Jan Kromkamp vindt de kritiek op het spel van PSV niet altijd terecht en vindt zelfs dat het sterk overdreven wordt.

Kromkamp heeft meerdere malen een kampioenschap meegemaakt bij PSV. “Het is typisch, maar PSV moet zich er weinig van aantrekken. Ze spelen niet altijd leuk voetbal, maar gaan wel gewoon kampioen worden. Daar gaat het toch om? Als voetballer kwam ik er zelf ook achter hoe relatief de kritiek van de eigen fans dan is. Tijdens het seizoen klagen ze, maar als je kampioen wordt hoor je er niks meer van. Dat is voetbal”, aldus Kromkamp in gesprek met ELF Voetbal.

De oud-international kan het spel van PSV wél bekoren. “Het is niet zo dat PSV elke wedstrijd slecht speelt, regelmatig spelen ze gewoon hartstikke mooi. Maar dat hoor je veel minder. Phillip Cocu doet het erg goed en hij is niet een trainer die voor saai voetbalt staat, hij wil ook echt wel daar er elke week leuk gevoetbald wordt.”

Volg en like PSV Inside op sociale media:
Facebook
Twitter


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here