Home Nieuws Jan Heintze kijkt met veel plezier naar PSV

Jan Heintze kijkt met veel plezier naar PSV

93
0

Jan Heintze is onder de indruk van het spel van PSV en van Angelino in het bijzonder. Dat zegt de ervaringsdeskundige wat de positie van linksback aangaat in gesprek met het Eindhovens Dagblad. 

“Ik vind hem een goede indruk maken tot nu toe”, zegt Heintze tegen het Eindhovens Dagblad. “Hij is een technisch goede back die een aanvallende impuls geeft en een goede trap in de benen heeft. Een speler waar je met plezier naar kijkt, maar ook dat vind ik voor heel PSV gelden.”

PSV en Angelino reizen zaterdagavond naar Breda om het tegen het geplaagde NAC op te negen maar Heintze waakt voor een lastige avond. “Juist wedstrijden zoals deze, tegen NAC, kunnen heel lastig zijn”, aldus Heintze.

“Dit zit tussen allemaal belangrijke duels in en iedereen denkt dat de drie punten zomaar meegaan. Nou, reken maar dat dat ook in onze tijd weleens mis ging. Niet vaak, maar het kan wel. Als iedereen optimistisch is, moet je op je hoede blijven. Ik denk dat PSV met Van Bommel een trainer heeft die dat heel goed kan bewaken.”


Vorig artikelVideo: ‘Hoe zit het nu met Romero?’
Volgend artikelDe Vrij en Inter op de hoede voor PSV: ‘Lozano en Bergwijn kunnen schade aanrichten’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in