Home Nieuws James Rodriguez staat voor transfer naar Napoli; geraakt Lozano uit beeld?

James Rodriguez staat voor transfer naar Napoli; geraakt Lozano uit beeld?

109
0

Maandenlang werd Hirving Lozano gekoppeld aan een bijna zekere overgang van PSV naar Napels.

Niets leek de serieuze interesse in de weg te kunnen staan, slechts de hoogte van de transfersom zou nog moeten worden bepaald.  Heden ten dagen lijken de zaken weer flink gekeerd.


Sky Italia meldt dat de komst van Hirving Lozano naar Napoli weleens van de baan kan zijn. Sky Italia verwacht namelijk dat James Rodriguez naar Napoli gaat. Het Italiaanse medium claimt dat er een akkoord is bereikt met Real Madrid. Napoli zal de aanvaller annex aanvallende middenvelder in beginsel voor 5 miljoen euro huren, met een verplichte optie tot koop van 35 miljoen euro.

Mocht deze deal inderdaad afgerond worden, dan kan Lozano een transfer naar Napoli voorlopig vergeten. Voorzitter Aurelio De Laurentiis liet eerder deze week weten dat hij James óf Lozano wilde kopen, maar niet allebei. Niettemin is Lozano een duidelijk transfertarget voor de Italianen uit Napels maar een overgang van beide spelers zou een te dure aangelegenheid zijn voor de nummer twee van de Serie A.

Toch kan een overgang met een transfersom van rond de 50 miljoen niet helemaal worden uitgesloten. Napoli zal in eerste instantie namelijk geen som op tafel behoeven te leggen voor James Rodriguez maar ‘slechts’ de vastgestelde huursom. De kas van Napels zal dus deze zomer geen deuk krijgen wat het aantrekken van James aangaat.


Facebook Comments