Home Nieuws James Rodriguez op weg naar Atletico Madrid; schakelt Napoli door naar Lozano?

James Rodriguez op weg naar Atletico Madrid; schakelt Napoli door naar Lozano?

82
0

Met de ontvangen transfergelden van Antoine Griezmann die dit weekend bij Barcelona tekende, kan Atletico Madrid meteen weer de markt op en daar zou PSV weleens van kunnen gaan profiteren.

Profiteren in de zin van een aankomende miljoenen transfer van Hirving Lozano naar Napoli. Al wekenlang is het een komen en gaan van geruchten rondom Napoli en Lozano. Zowel de voorzitter als de trainer van de Italiaanse club spreken vaak uit verregaande interesse te hebben in Hirving Lozano.

Echter is men bij Napoli net zo uitgesproken over James Rodriguez die lang de voorkeur gehad heeft boven Lozano, van zowel de voorzitter als van trainer Ancelotti. Nu Napoli niet wenst te voldoen aan de eisen van Real Madrid om James over te nemen, schakelen de speler en zijn zaakwaarnemer door naar Atletico. Althans, dat zijn de laatste geluiden vanuit Spanje.

Spaanse media melden dat zowel Atletico Madrid als het management van Rodriguez werken aan een transfer van de Colombiaan naar de tweede club van Madrid. Dat zou zomaar kunnen betekenen dat Napoli deze week doorschakelt naar Hirving Lozano en zich eindelijk officieel zou gaan melden in Eindhoven. De eerste contacten dateren al van lang geleden en een akkoord over een salaris van Lozano bij Napoli ligt eveneens al op tafel, zo is de uitleg van Italiaanse media.

Voor PSV zou het een onrustige week kunnen worden mocht Lozano gaan vertrekken. Club en speler bereiden zich voor op de dubbele confrontatie met FC Basel nadat eerst VfL Wolfsburg in het Philips Stadion wacht voor een laatste oefenduel.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here