Home Nieuws James Rodríguez nu écht in Eindhoven met Qatarese club, transfer naar Europese...

James Rodríguez nu écht in Eindhoven met Qatarese club, transfer naar Europese club lonkt

10032
0

De Colombiaanse sterspeler James Rodríguez werd twee weken vrijwel dagelijks gelinkt aan een transfer naar PSV maar de storm rondom zijn naam is gaan liggen.

De vraag was toen of de Colombiaanse sterspeler daadwerkelijk in Eindhoven was of dat het een fabeltje was. Zelfs ESPN verslaggevers wisten zich ermee te bemoeien en met zekerheid te stellen dat de Colombiaan in Nederland was. Het bleek allemaal niet zo te zijn en Marcel Brands liet het vuurtje definitief doven na de mededeling over het salaris van de middenvelder.

Maar nu is James Rodríguez dan toch echt in Nederland. Met het Qatarese Al Rayyan belegt James een trainingskamp in de buurt van Eindhoven. De wens naar een Europese club te verkassen is nog steeds daar bij James Rodríguez. Momenteel schijnt AS Roma interesse te hebben in de spelmaker. Van een akkoord is nog geen sprake.

De club uit Qatar oefent dinsdag met James Rodríguez tegen Roda JC. AS Roma wordt in Italië genoemd als nieuwe werkgever voor Rodríguez. De club van José Mourinho zou hem weer terug naar Europa willen halen, terwijl James nog twee jaar vast ligt in Qatar. Ook andere Europese clubs worden in verband gebracht met de komst van de sterspeler van het WK 2014 in Brazilië. Een toekomst bij PSV lijkt dan ook niet aan de orde te zijn.


Vorig artikelVan Nistelrooij wijst naar ‘bijzondere’ Fred Rutten: ‘Hij kan niet meer weg, hij heeft een hoge clausule’
Volgend artikelWijnaldum mag niet mee op trainingskamp PSG, PSV op het vinkentouw

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in