Home Nieuws James Rodríguez: ED bevestigt noch ontkent berichtgevingen rond gewilde Colombiaan

James Rodríguez: ED bevestigt noch ontkent berichtgevingen rond gewilde Colombiaan

6205
0

De snel opvolgende berichtgevingen rond de Colombiaanse stervoetballer James Rodríguez volgen elkaar snel op.

Voor het Eindhovens Dagblad reden om eens dieper in de materie te duiken. En dan blijkt dat de regionale krant de berichten over de WK ster van 2014 niet kan bevestigen maar ook niet kan ontkennen. Is er sprake van een zelfde situatie in het tijdperk Schmidt toen de ene na de andere grote naam genoemd werd als mogelijk PSV target. Zo was er ook kort sprake van de komst van FC Bayern verdediger Boateng maar dat gerucht bleek niet te kloppen.

PSV is in staat gebleken spelers te halen waar niemand vooraf rekening mee hield, zoals twee seizoenen de doelpuntenmaker van de WK finale Argentinie – Duitsland ineens in Eindhoven werd gespot. Eerder was het Marcel Brands die zijn beurt al wist te stunten met de komst van Andres Guardado. Het Eindhovens Dagblad moet het allemaal nog zien en wijdt maandagavond een artikel aan James Rodríguez. De krant houdt een flinke slag om de arm inzake de waarheid rond de recente berichten over de Colombiaan.

James Rodríguez is wel op zoek naar een club in Europa maar of PSV dat gaat worden blijft een groot vraagteken. ESPN-commentator Martijn van Zijtveld meldde dat de middenvelder gezien was bij het Topsport centrum Eindhoven. ‘Niemand bij PSV kon het gerucht bevestigen en dat is ook niet zo gek’, stelt het ED vast. ‘Meerdere bronnen meldden maandag dat het een broodje aap-verhaal is dat Rodríguez bij PSV gaat tekenen’, klinkt het ook steevast.


Vorig artikelNuanceert ESPN commentator Tweet over James Rodriguez? ‘Tip over Hoever bleek ook te kloppen’
Volgend artikelClubloze en geblesseerde Ryan Thomas: ‘Heel netjes van Van Nistelrooij’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in