Home Nieuws ‘Jahanbakhsh heeft niet veel prioriteit bij PSV; er zijn behoorlijk wat spelers’

‘Jahanbakhsh heeft niet veel prioriteit bij PSV; er zijn behoorlijk wat spelers’

1726
0

PSV is druk doende zich te versterken maar wat heeft het elftal van Roger Schmidt nu precies nodig?

Het is geen geheim dat versterking noodzakelijk is maar John de Jong is er ook zeker van dat Schmidt bepaalde spelers beter kan gaan laten renderen. PSV heeft achterin en op het middenveld zeker versterking nodig, maar het nieuws rond de belangstelling voor aanvaller Alireza Jahanbakhsh past weer niet in dat perspectief. De komst van de technicus uit Iran heeft voor PSV weinig prioriteit. Dat verwacht clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

De 26-jarige Iraniër van Brighton & Hove Albion wordt deze week serieus aan PSV gelinkt. “Ik denk wel dat dat klopt, dat hij echt in beeld is, alleen kan ik me niet voorstellen dat dat heel veel prioriteit heeft”, zegt Elfrink “Je hebt veel aanvallers nu aan boord, met ook nog Madueke. Die kun je niet te snel brengen, maar mag je ook niet in de weg staan.”

Elfrink vervolgt zijn visie op het nieuwe PSV. “Je hebt nog Bruma die aast op een herkansing, Malen die terugkomt, Lammers is er nog. Ook Romero aast op revanche, dat is een jongen die hier nu voor de tweede keer komt en dolgraag wil slagen. Je hebt ook Gakpo natuurlijk nog voor de zijkant. Dat zijn behoorlijk wat spelers voorin.”

Op het middenveld en achterin is meer behoefte aan versterkingen. Jorrit Hendrix wil een stap maken, terwijl PSV al zoekt naar een linksback en rechtsbenige centrale verdediger. Daarnaast is de positie onder de lat een punt van aandacht. “Het meest logische zou zijn dat Zoet weggaat, maar dat is nog geen uitgemaakte zaak”, stelt Rik Elfrink vast.

Elfrink kijkt daarbij ook naar keepers en daarin vindt hij dat Zoet voetballend wat sterker dan Lars Unnerstall, die op dat vlak ‘wat steekjes liet vallen’. “Dat wordt een interessante strijd als die allebei blijven”, zegt Elfrink over de beide keepers.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here