Home Nieuws Jack van Gelder belt Gerbrands: ‘Ihattaren heeft al veertien dagen last van...

Jack van Gelder belt Gerbrands: ‘Ihattaren heeft al veertien dagen last van zijn maag en zijn buik’

877
0

Dit weekend ontstond er andermaal commotie rond Mo Ihattaren nadat de middenvelder ontbrak in de selectie.

De middenvelder liet verstek gaan voor de uitwedstrijd in Tilburg tegen Willem II. Nadat het nieuws todom zijn afwezigheid bekend werd, gonsde het weer van de berichten.


Hert was immers al de vierde keer dit seizoen dat Ihattaren moets afhaken vanwege ziekte en dat mag op zijn minst opmerkelijk worden genoemd. Afgelopen weekend ontstond er opnieuw veel commotie nadat Mohamed Ihattaren berichten op Instagram had geplaatst, terwijl hij vanwege ziekte zou ontbreken bij Willem II – PSV.

Daarop besloot Jack van Gelder onderzoek te doen en wat lijntjes na te trekken. Van Gelder gaf zondagavond bij Rondo op Ziggo Sport aan dat hij daarom contact had opgenomen met Toon Gerbrands en zaakwaarnemer Mino Raiola over de situatie. “Het is allemaal wat minder scherp dan het is, want hij werd direct weer veroordeeld”, aldus Van Gelder.

Van Gelder ging verder met zijn uitleg: “Hij belijdt de islam en dat doet hij heel streng. Hij eet niet en hij drinkt niet. Hij heeft al veertien dagen last van zijn maag en zijn buik. Hij was daarom niet in staat om goed te trainen. PSV heeft hem ook bewust weggehouden van de groep omdat ze bang waren voor een bacterie. Laten we die jongen daarom niet meteen in de hoek duwen, want dit is het verhaal.”


Facebook Comments