Home Nieuws Jaarcijfers Juventus zorgen voor inzage transfersom Ihatteren: Slechts 1,9 miljoen euro

Jaarcijfers Juventus zorgen voor inzage transfersom Ihatteren: Slechts 1,9 miljoen euro

6509
0

De transfer van Mo Ihattaren naar Juventus maakte een maand geleden vele tongen los in de voetballerij.

De middenvelder uit Utrecht verkaste via Juventus naar Sampdoria en zodoende werden PSV en de tiener van elkaar verlost. Mo Ihattaren was een factor van onrust binnen PSV en dat probleem diende voor alle partijen te worden opgelost. De grote vraag was lange tijd welk bedrag PSV voor Ihattaren wist te ontvangen. Werd er een bonusregeling afgesproken of juiste en flink doorverkooppercentage, zoals her en der werd gesuggereerd?

Tot op heden kwam er weinig naar buiten over de som voor Ihattaren. Inmiddels is er wel duidelijkheid. Juventus heeft zijn jaarcijfers gepubliceerd en daardoor is ook de transfersom voor Mohamed Ihattaren bekend. De Italiaanse topclub betaalde ‘slechts’ 1,9 miljoen euro aan PSV, zo melden het Italiaanse Calcio e Finanza.

De genoemde som is een stuk lager dan eerder werd gemeld. Eerder werd nog een bedrag van zo’n 5,5 miljoen euro genoemd. De transfersom van 1,9 miljoen kan nog wel met maximaal twee miljoen oplopen, mochten Ihattaren en Juventus ‘bepaalde sportieve doelen’ bereiken, zo schrijft het Italiaanse medium. Het Eindhovens Dagblad meldde eerder dat er ook een stevig doorverkooppercentage is afgesproken.

Tot op heden heeft Mo Ihattaren nog geen minuut gespeeld voor Sampdoria, de club waaraan hij is doorverhuurd door Juventus. Wel maakte hij een enkele keer deel uit van de selectie van de club uit Genua.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here