Home Nieuws Ivan Rakatic deelt complimenten uit aan PSV, waar een onbegrijpelijke mate van...

Ivan Rakatic deelt complimenten uit aan PSV, waar een onbegrijpelijke mate van tevredenheid heerst

9764
0

PSV verloor vorige week donderdag in Sevilla het tweeluik met de Spaanse La Liga club door dramatisch verdedigen. De return in het Philips Stadion werd een formaliteit maar ergens ook weer niet.

Natuurlijk knokte PSV zich richting een doelpunt en natuurlijk wilde de ploeg van Ruud van Nistelrooij een resultaat behalen maar het heeft er eigenlijk geen moment ingezeten. Het slotoffensief was inderdaad een echt slotoffensief want het werd veel te laat ingezet. Na afloop was er het vele tumult door ondermeer het incident met de veldbestormer en de geringe blessuretijd en dus moest een ieder aan PSV zijde naar woorden zoeken. Van Nistelrooij zei uiteraard trots te zijn op zijn spelers maar de coach bleek ook een vorm van tevredenheid uit te stralen. Althans, dat was waarneembaar aan de hand van zijn communicatie.

Dat PSV een topclub is met ambities en verder wil reiken dan een tussenronde van een Europa League toernooi, lijkt toch even naar de achtergrond te zijn verschoven. Dat Sevilla een middenmoter is in Spanje lijkt even niet belangrijk te zijn.

‘Dat klopt, Sevilla staat twaalfde. Maar ik zie een geweldige selectie met fantastische spelers”, reageert Van Nistelrooij in gesprek met Voetbal International. “Ik heb Marcos Acuña en Gonzalo Montiel gefeliciteerd met de wereldtitel. Montiel zit op de bank”, wijst de trainer naar Sevilla.

Van Nistelrooij sprak naar eigen zeggen na afloop bovendien met Ivan Rakitic. “Goh, jullie hebben het ons niet makkelijk gemaakt. Zit voetbal in, jonge jongens”, doelt hij op de woorden van de Kroaat. “Dat is waar we nu zitten met z’n allen. Dan moet je ook blij zijn dat je zulke wedstrijden mag spelen. En dat ben ik ook. En als je dan ook nog kan winnen, hang ik een uurtje de slingers op”, zei Ruud van Nistelrooij, die daarmee een vorm van tevredenheid uitstraalt die absoluut niet past bij PSV en haar ambities.


Vorig artikelOp Xavi Simons na is PSV ook in intensiteit en handelingssnelheid niet Europa-proof
Volgend artikelAbsurd: veldbestormer had al een stadionverbod en zorgde eerder voor problemen (video)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in