Home Nieuws Italiaanse transferspecialist Romano: LA Galaxy informeert naar Hirving Lozano

Italiaanse transferspecialist Romano: LA Galaxy informeert naar Hirving Lozano

1660
0

Hirving Lozano is vol enthousiasme begonnen aan zijn tweede periode bij PSV. Na een enigszins stroef begin is Lozano weer op schot geraakt voor het team van Peter Bosz.

Met de nodige interessante uitwedstrijden voor de boeg is de aanwezigheid van de inmiddels ervaren Mexicaan broodnodig in de selectie van Bosz. Met zijn internationale ervaring kan Lozano de jongeren op weg helpen nu bezoeken aan Enschede, Sevilla en Rotterdam op de agenda staan. Ondertussen valt de naam van de Mexicaan nog geregeld bij clubs die belangstelling tonen, ook nu hij recent speler van PSV werd.

De Italiaase transferspecialist Fabrizio Romano meldt dat momenteel LA Galaxy nog steeds interesse heeft in Lozano. Dat meldde de transferspecialist maandagmiddag. De Amerikanen zouden Lozano in 2024 aan de selectie willen toevoegen, hoewel er op dit moment geen aanwijzingen zijn dat en transfer op handen is. Eerder toonde stadgenoot Los Angelos FC al concrete interesse in Lozano. De jongere stadgenoot bleek eerder al dusdanig serieus te zijn dat een transfer een kwestie van tijd zou zijn. Althans, dat sprak de algemeen directeur van de tweede club uit Los Angelos vorig jaar onomwonden uit.

“LA Galaxy wil Lozano nog steeds contracteren als onderdeel van hun plannen voor 2024. Lozano was afgelopen zomer al in gesprek met LA Galaxy, maar besloot toen terug te keren naar PSV. Maar, de MLS-optie blijft open voor zijn toekomst”, schrijft de Italiaanse transferspecialist op X, het voormalige Twitter.

De inmiddels 28-jarige Lozano keerde afgelopen zomer terug in Eindhoven, nadat hij vier seizoenen voor Napoli had gespeeld. Dit seizoen wist hij in twaalf wedstrijden vijf keer te scoren en twee assists te geven. Lozano heeft nog een contract bij PSV tot 30 juni 2028 bij PSV en zou volgens het Eindhovens Dagblad niet eerder dan in de zomer van 2025 uit Eindhoven vertrekken.


Vorig artikelEindhovens Dagblad: PSV wacht in spanning af, nog altijd geen jawoord Babadi
Volgend artikelRonald Koeman vindt poule met nummers 51 én 58 op FIFA-ranglijst écht een zware poule: ‘Virgil is Gakpo voorbij’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in