Home Nieuws Italiaanse transferspecialist gaat gesprek aan met Xavi Simons, die inderdaad over PSV...

Italiaanse transferspecialist gaat gesprek aan met Xavi Simons, die inderdaad over PSV lijkt te twijfelen

13748
1

Een speler van net 20 jaar oud die openlijk lijkt te twijfelen over zijn toekomst bij PSV.

Dat is los van alle loftuitingen en uitzonderlijke prestaties ook het verhaal van Xavi Simons. De middenvelder wekt bewondering op, wordt bewierookt en wist zich dankzij PSV te ontwikkelen tot de speler die hij nu is. Ook dat is het verhaal van Xavi Simons.

Het toptalent heeft er klaarblijkelijk moeite mee dat zijn favoriete trainer is vertrokken maar dat is in de wereld van het topvoetbal schering en inslag. Wen er alvast maar aan, Xavi Simons. In gesprek met de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano doet Simons zijn verhaal. De twijfel over zijn toekomst valt duidelijk waar te nemen.

“Er is duidelijk veel veranderd”, zegt Simons tegen transfergoeroe Fabrizio Romano. “Ik heb de nieuwe trainer nog niet ontmoet en ook nog niet met hem gesproken”, doelt hij op Peter Bosz.

“Ik ga met hem zitten en het dan met PSV over mijn toekomst hebben. Daarna zal ik een beslissing nemen.” Dan is daar nog altijd de Parijse club PSG.

Het verhaal is bekend. Paris Saint-Germain heeft een gelimiteerde afkoopclausule hoog staan in het contract van Simons. “Ik ben op de hoogte van de clausule van PSG om me terug te halen, maar voor zover ik weet hebben zij ook nog geen trainer”, refereert Simons aan de onzekerheid in Parijs.

Simons gaf eerder in gesprek met De Volkskrant al aan dat hij geen idee heeft over waar hij volgend seizoen zal spelen. Dat mag best opmerkelijk worden genoemd. “Ik weet het nog niet. Ik ben nu bij het Nederlands elftal, ga hier twee weken aan de slag en dan zullen we zien wat er gebeurt. Straks gaan we samen met familie beslissen wat het beste voor me is.”


Vorig artikelDe combinatie Joey Veerman – Peter Bosz, middenvelder gaat naar eigen zeggen op onderzoek uit
Volgend artikelOok rond Dolberg is het spel begonnen, naast PSV ook Anderlecht gelinkt aan Deense spits

1 REACTIE

  1. Dit wordt niks combinatie PSV =Bos >Vuiltje van Brands .John de Jong Van Nistelrooy >Gauw Toon Gerbrands en Cocu terug halen .Dit kost PSV geld en ook nogeens spelers .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in