Home Nieuws Italiaanse topclub ziet in Bella-Kotchap directe versterking

Italiaanse topclub ziet in Bella-Kotchap directe versterking

3351
0

Het nationale en internationale transferwindow is nog maar net gesloten maar de eerste geruchten komen al weer op gang.

Eind december van dit jaar opent het internationale transferwindow, zodat clubs fouten van eerder in 2023 kunnen herstellen en en/of blessures dan wel schorsingen willen opvragen door middel van het aantrekken van nieuwe spelers. PSV sloeg op de laatste dag van het zomerse transferwindow nog even stevig toe met het binnenhalen van de Duitse centrale verdediger Bella-Kotchap.

Onverwacht maar daarom niet minder welkom kondigde Earnie Stewart op 1 september jongstleden de komst van de jonge Duitse international aan. Overigens wordt de krachtige verdediger vaak als Duits international omschreven maar dat is hij nog geenszins. Of beter gezegd: niet altijd. Zo werd Bella-Kotchap tijdens de laatste interland-periode namelijk weer niet geselecteerd. Wel was Bella_kotchap WK-ganger in Qatar.

Wel staat de verdediger er goed op in eigen lang en bij meerdere Europese topclubs. Zo bleek FC Bayern München vastberaden te zijn de verdediger naar Duitland te halen rond Deadline Day maar die transfer ging uiteindelijk niet door.

Even later wisten Southampton en PSV alsnog overeenstemming te bereiken. Op dit moment staat de verdediger weer in de belangstelling van een aantal andere club. Daartoe behoort ook Juventus, melden Italiaanse media.

Juventus hoopt zich in januari defensief te kunnen versterken. De Italiaanse club uit Turijn zou al een lijstje hebben klaarliggen, waar dus ook Armel Bella-Kotchap op zou staan. Dat weet het Italiaanse medium La Gazzetta Dello Sport te melden.


Vorig artikelJoey Veerman, soms verstrikt tussen passie en frustratie | Kan Veerman de Europese top aan?
Volgend artikel‘Verloren en vergeten’ Noni Madueke speelt geen rol van betekenis bij Chelsea

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in