Home Nieuws Italiaanse media verwachten kortstondig verblijf Wijnaldum in Parijs: Juventus denkt aan winterse...

Italiaanse media verwachten kortstondig verblijf Wijnaldum in Parijs: Juventus denkt aan winterse transfer

1331
0

Gini Wijnaldum heeft het lastig in Parijs bij zijn nieuwe club Paris Saint Germain.

De middenvelder kende een redelijke start maar heeft al weken geen basisplaats meer in het elftal vol sterren van Mauricio Pochettino. De Argentijnse coach geldt als fan van Wijnaldum maar heeft al weken geen plek in zijn elftal voor de middenvelder, die eerder transfervrij overkwam vanuit Liverpool.

Door die eerdere transfervrije status denken Italiaanse media dat Wijnaldum in het aanstaande winterse transferwindow goedkoop en eenvoudig op te halen valt vanuit Parijs. De website Calciomercato.it meldt dat Juventus geïnteresseerd is in Wijnaldum, die bij Oranje nog altijd op een basisplek kan rekenen. Wel maakte Louis van Gaal bekend dat hij zich zorgen maakte over de status van Wijnaldum in Parijs.

Wijnaldum wil graag spelen, met het oog op het aankomende WK in Qatar maar van Gaal wil doorgaans alleen spelers die vele minuten maken. Een plek op de bank bij Paris Saint-Germain kan Wijnaldum daarom niet gebruiken met het WK in Qatar in aantocht. Juventus ziet toekomst in Wijnaldum, weten Italiaanse voetbalsites te melden. In Turijn zou hij Aaron Ramsey moeten gaan vervangen, zo meldt Calciomercato.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here