Home Nieuws Italiaanse media schrijven Wijnaldum naar het AS Roma van José Mourinho

Italiaanse media schrijven Wijnaldum naar het AS Roma van José Mourinho

1307
0

Georginio Wijnaldum staat een verhuizing naar een andere club te wachten.

PSV wordt al weken aan de middenvelder en oud-aanvoerder van de club gelinkt maar het lijkt te vroeg om door te pakken. Er worden inmiddels tal van clubs genoemd voor de middenvelder maar in dit stadium van de transferzomer is alles nog vrij onduidelijk.

Italiaanse media denken inmiddels dat Wijnaldum onderweg is naar AS Roma. De club van José Mourinho wordt de laatste weken veel genoemd voor het vervolg van de carrière van Wijnaldum. De bij PSG overbodige middenvelder wordt door Italiaanse media aan een dienstverband bij AS Roma gekoppeld, zo schrijft de Corriere dello Sport.

De komst van de middenvelder wordt volgens de sportkrant uit Rome gezien als een ‘moeilijke operatie’, maar de aanwezigheid van Mourinho kan doorslaggevend zijn, denkt het medium wat AS Roma op de voet volgt. Niet alleen voor PSV is het salaris van Wijnaldum niet betalen maar ook voor AS Roma is het teveel van het goede. Roma overweegt volgens de Corriere dello Sport een huurdeal, waarin de betaling van het salaris van negen miljoen euro eerlijk wordt verdeeld over beide clubs.


Vorig artikelRuud van Nistelrooij geniet van optreden en ‘hoogtepunten’ aanstormend toptalent Ismael Saibari:
Volgend artikelSavinho is gearriveerd in Eindhoven, keuring en presentatie volgen donderdag of vrijdag

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in