Home Nieuws Italiaanse media: Zaakwaarnemer Raiola in gesprek met Atalanta Bergamo over transfer Pablo...

Italiaanse media: Zaakwaarnemer Raiola in gesprek met Atalanta Bergamo over transfer Pablo Rosario

198
0

Is het zijn schitterende doelpunt tegen Internazionale van ruim een jaar geleden, is het zijn kortstondige uitverkiezing voor Oranje of is het slechts een gerucht?

De Italiaanse krant Il Corriere dello Sport meldt dat Pablo Rosario in de belangstelling staat van Champions League deelnemer Atalanta Bergamo.

Zaakwaarnemer Mino Raiola is in Italië om over de middenvelder te praten, weet Il Corriere dello Sport te melden.

Rosario presteert erg matig en verloor zijn aanvoerdersband twee weken geleden, maar staat er in Italië goed op. Raiola is in Bergamo om te praten over de 22-jarige middenvelder, die op het punt staat om zijn basisplaats te verliezen.

Hij scoorde een jaar geleden een fantastisch doelpunt tegen Internazionale in de Champions League, debuteerde voor het Nederlands elftal en kreeg aan het begin van het seizoen zelfs de aanvoerdersband bij PSV om zijn arm geschoven. De supporters sloten Rosario in de armen maar die situatie keerde zich razendsnel.

Het jaar 2019 was ook voor Rosario een zeer slecht jaar en bereikte vorige week donderdag een nieuw dieptepunt met een dramatische wedstrijd tegen Sporting Lissabon. Rosario werd in de rust gewisseld na een zeer zwakke eerste helft met angstig spel van de voormalig aanvoerder.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here