Home Nieuws Italiaanse media: PSV biedt miljoenen op Bologna middenvelder Jerdy Schouten

Italiaanse media: PSV biedt miljoenen op Bologna middenvelder Jerdy Schouten

6976
0

Het regent nog steeds geruchten rondom nieuwe spelers. De laatste inkomende transfer voor PSV dateert alweer van enkele weken terug.

‘Slechts’ Noa Lang en Ricardo Pepi zijn tot op heden aangetrokken door PSV maar de beide transfers hebben de club wel een slordige 25 miljoen euro gekost. Niettemin bestaat er nog steeds ruimte om andere spelers aan te trekken en is PSV niet afhankelijk van een uitgaande transfer van Ibrahim Sangaré.

PSV is ondanks onheilspellende geruchten uit Wolfsburg, waar de technische leiding van die club even niet zo blij is met PSV en Earnie Stewart, druk doende Aster Vranckx PSV’er te maken als vervanger van Ibrahim Sangaré. Meerdere media, waaronder het Eindhovens Dagblad, weten ook te melden dat PSV inzet op meerdere middenvelders. Daarbjj viel recent ook de nam van Bologna middenvelder Jerdy Schouten. Schouten zou in beeld zijn en op de bekende lijstjes staan bij PSV. Het had er alle schijn van dat het daarbij zou blijven maar in Italie klinken andere geluiden.

Het Italiaanse medium Il Resto del Carlino weet te melden dat PSV zelfs al een bod heeft uitgebracht op Jerdy Schouten. Er wordt dan ook melding gemaakt van een serieus bod van 12 miljoen euro, plus 3 miljoen euro aan bonussen. De Italiaanse club zou het bod echter hebben afgewezen, meldt hetzelfde medium, dat niet erg goed geïnformeerd lijkt te zijn gezien de hoogte van het genoemde bod.

PSV wordt momenteel met meerdere middenvelders in verband gebracht. Ook FC Bayern München middenvelder Malik Tillman wordt aan PSV gelinkt. “PSV heeft prima papieren om Tillman snel te gaan halen, zo bleek vrijdagavond. Earnest Stewart bevestigde dat de club met hem bezig is en de speler ziet het zitten om naar Eindhoven te komen”, zo schrijft Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

Alle boze berichtgevingen vanuit Wolfsburg ten spijt, zou PSV volgens het medium FootMercato toch weer een stap dichterbij de komst van Aster Vranckx zijn gekomen, zo meldt Santi Aouna van FootMercato. PSV en VfL Wolfsburg zijn in onderhandeling over een transfersom van zo’n 12 miljoen euro. “De Belgische middenvelder heeft het aanbod al geaccepteerd”, aldus de journalist, die daarmee de geïrriteerde uitspraken van de leiding van Vfl Wolfsburg teniet doet.


Vorig artikelIn Wolfsburg is men niet te spreken over Earnie Stewart, uitspraken zetten kwaad bloed
Volgend artikelTransfer Debast | Anderlecht laat aan duidelijkheid niets te wensen over richting PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in