Home Nieuws Italiaanse media melden eerste twijfels Internazionale over Denzel Dumfries

Italiaanse media melden eerste twijfels Internazionale over Denzel Dumfries

1353
0

Met veel enthousiasme werd Denzel Dumfries door FC Internazionale binnen gehaald als de man voor de rechterkant.

De kwaliteiten van Dumfries kwamen afgelopen zomer nog maar weer eens duidelijk naar voren met de vele rushes, assists en doelpunten die hij voor Oranje ten toon wist te spreiden. Dumfries was helemaal klaar voor zijn buitenlandse avontuur en dus meldde clubs als Internazionale en Everton zich bij PSV.


De start van Dumfries was veel belovend en na enkele weken bleken zijn kwaliteiten voldoende voor het bemachtigen van een basisplaats. Volgens Italiaanse media zijn er echter wat haarscheurtjes in het vertrouwen in de kwaliteiten van Dumfries ontstaan. Het avontuur van Denzel Dumfries bij Internazionale blijft mogelijk beperkt tot één seizoen, schrijft La Gazetto Dello Sport. Volgens La Gazzetta Dello Sport voldoet Dumfries niet aan de eisen die Inter zou stellen aan een aanvallende rechtsback die op de eerste plaats goed moet kunnen verdedigen.

Het medium meldt zelfs al de namen van Nahitan Nández van Cagliari en Bartosz Bereszynski van Sampdoria als mogelijke concurrenten dan wel vervangers van Dumfries. Het zou zijn oorsprong vinden in de matige wedstrijd die Dumfries tegen Juventus speelde, aldus Volgens La Gazzetta Dello Sport.