Home Nieuws Italiaanse media maken melding van concreet bod PSV op Koreaan Kim Min-jae

Italiaanse media maken melding van concreet bod PSV op Koreaan Kim Min-jae

5040
0

PSV wordt ook in buitenlandse media in verband gebracht met de Koreaanse centrale verdediger Kim Min-jae.

De Zuid-Koreaanse verdediger is talentvol en staat er goed op in Europa. Eerder was al duidelijk dat de Koreaan in de belangstelling van meerdere Europese clubs staat maar de naam van PSV blijft genoemd worden.

Dat meldt La Gazzetta dello Sport maandagavond. PSV heeft volgens het Italiaanse voetbalmedium een eerste bod van vijftien miljoen euro neergelegd bij Beijing Guoan, de werkgever van de verdediger.

Het genoemde transferbedrag lijkt aan de hoge kant in het Corona tijdperk. Maar de Zuid-Koreaanse club lijkt vooralsnog niet mee te willen werken aan een transfer en wenst een nog hoger transferberdrag te ontvangen, aldus het Italiaanse medium over het onwaarschijnlijke bod van PSV.

La Gazetta is toch vrij zeker van het nieuws en meldt dat PSV flinke concurrentie heeft in de strijd om verdediger. Eerder werd al melding gemaakt van interesse van Everton, Lazio, Tottenham Hotspur en RB Leipzig.

Min-jae is een grote naam in het Aziatische voetbal en de relatief jonge verdediger speelde al dertig interlands voor Zuid-Korea. De atletische voetballer heeft volgens La Gazzetta qua fysiek veel weg van Virgil van Dijk.

Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, reageerde ook op de vermeende interesse van PSV in Min-jae.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here