Home Nieuws Italiaanse media: Donderdag beslissende dag voor Dumfries en Internationale

Italiaanse media: Donderdag beslissende dag voor Dumfries en Internationale

1209
0

Denzel Dumfries is nog lang geen speler van het Italiaanse Internazionale.

De club uit Milaan wil Denzel Dumfries graag overnemen van PSV maar biedt veel te weinig voor de voormalig aanvoerder van de club. PSV heeft een vaste prijs in gedachten en zover is Inter nog lang niet. Tevens zal er vermoedelijk snel een situatie gaan ontstaan dat PSV Dumfries aan zijn contract zal gaan houden en dat zou weer tot gevolg hebben dat Dumfries onderdeel van de selectie zal gaan worden.

Dumfries traint al enkele weken voor zichzelf en maakt geen onderdeel uit van de selectie van Roger Schmidt maar hoe lang zal en kan deze situatie nog voortduren? In Italië denkt men te weten dat er spoedig witte rook zal moeten volgen omdat de situatie zich anders zal gaan keren. Of dat te maken heeft met een standpunt dat PSV zal gaan innemen aangaande de inzetbaarheid van Dumfries, is nog niet geheel duidelijk.

In Italiaanse media wordt dan ook gemeld dat donderdag een beslissende dag kan zijn voor Inter, PSV en Dumfries. Clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad bevestigt dat het bod dat Inter gedaan heeft te laag is. Volgens Gianluca Di Marzio zet PSV in op veertien miljoen euro, maar eerder werden bedragen van vijftien à twintig miljoen genoemd.

Dumfries wil graag een stap maken en wacht de ontwikkelingen rustig af. Zijn contract bij PSV loopt nog door tot de zomer van 2023.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here