Home Nieuws Italiaanse media: Depressieve Mo Ihattaren overweegt te stoppen met profvoetbal

Italiaanse media: Depressieve Mo Ihattaren overweegt te stoppen met profvoetbal

1965
0

Italiaanse media maken melding van opvallend nieuws rond Mo Ihattaren.

De middenvelder van Sampdoria is momenteel in Nederland maar de reden dan wel oorzaak van zijn verblijf in Nederland zijn nergens dan behalve in zijn directe omgeving bekend. In Italië deden afgelopen weken al veel geruchten de ronde over zijn afwezigheid bij zijn nieuwe club.

Het Italiaanse voetbalmedium Calciomercato meldt dinsdagmiddag dat Ihattaren met een depressie kampt en daardoor automatisch de optie om te stoppen met profvoetbal om de hoek komt kijken. Of een eventueel besluit te stoppen met profvoetbal een tijdelijk of definitief besluit zal zijn is onduidelijk voor een ieder en wellicht voor Mo Ihattaren zelf ook. De geruchten over een eventuele depressie deden al langer de ronde. Ook in het laatste half jaar bij PSV waren er al geruchten over een aanhoudende depressie van Ihattaren.

Het Italiaanse medium denkt nu te weten dat Ihattaren al op negentienjarige leeftijd overweegt te stoppen met zijn profcarrière. De depressie zou te maken hebben met het overlijden van zijn vader in 2019. Hij hoopte zijn carrière in Italië nieuw leven in te blazen en in een nieuwe omgeving tot volle wasdom te komen maar daarvoor lijkt het nog te vroeg. Het is in Italie op dit moment niet bekend hoe Juventus en Sampdoria tegenover de huidige situatie staan.

In Eindhoven is men niet op de hoogte van eventuele plannen van Ihattaren om te stoppen met profvoetbal. Het betreft vooralsnog een Italiaanse gerucht. Dat ‘lag tot voor kort niet in de planning en wordt door bronnen rondom de speler nog niet herkend’, schrijft PSV-volger Rik Elfrink op Twitter. Ihattaren heeft nog geen wedstrijd voor Sampdoria kunnen spelen. Mogelijk verhuist de middenvelder per 1 januari naar een andere club.

De betrokken zaakwaarnemers van Ihattaren, Mino Raiola en José Fortes Rodriguez waren niet bereikbaar voor een reactie.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here