Home Nieuws Italiaanse krant meldt serieuze interesse PSV voor topspits Lorenzo Insigne

Italiaanse krant meldt serieuze interesse PSV voor topspits Lorenzo Insigne

8597
0

PSV is momenteel hot in Italie. Een grote Italiaanse krant speelt daar handig op in.

Dat PSV hot is in Italië heeft ondermeer van doen met de nakende transfer van Denzel Dumfries naar FC Internazionale. Italiaanse media berichten al weken over een op handen zijnde transfer van Dumfries naar de Serie A.

Dondermiddag pakt een Italiaanse krant uit met een heel ander bericht. PSV zou zich gemeld hebben voor Lorenzo Insigne. Zo meldt Corriere della Sera.

Corriere della Sera is een serieus medium en tevens één van de grootste kranten van Italië, De krant meldt dat PSV en een nog onbekende Engelse club zich daadwerkelijk voor Insigne hebben gemeld. PSV zou het nog één jaar lopende contract bij SSC Napoli willen afkopen.

Het Eindhovens Dagblad gaat donderdagmiddag mee in de berichtgeving, maar slechts in de vorm dat het gecheckt gaat worden.

Insigne is een 30 jarige Italiaanse topspits, die aan de lopende band scoort en al 10 jaar speler van Napoli is. Ondanks het nog maar één jaar lopende contract vertegenwoordigt de spits nog steeds miljoenen euro’s aan transferwaarde dus een heel serieuze optie lijkt het niet te zijn. Maar in de voetballerij zijn de wonderen de wereld bepaald niet uit.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here