Home Nieuws Italiaans medium: Strijd om Sangaré gaat onverminderd voort, ook Liverpool en AC...

Italiaans medium: Strijd om Sangaré gaat onverminderd voort, ook Liverpool en AC Milan tonen interesse

2633
0

Menig Britse scouts van de grotere Engelse Premier Leagueclubs hadden de datum van de wedstridn tussen Arsenal en PSV in de groepsfase van de Europa League al omcrikeld in de agenda.

Het ging in Engeland ten slotte de gehele zomer al over Ibrahim Sangaré en Cody Gakpo. Het verhaal is inmiddels bekend en beide hoofdrolspelers spelen nog in Eindhoven. Niettemin blijft de geruchtenmachine op volle toeren draaien. Het transferwindow is dan wel voor enkele maanden gesloten maar menig club blijft de verrichtingen van zowel Ibrahim Sangaré als Cody Gakpo inde gaten houden.

Zo is Leeds United vastbesloten om weer terug te komen voor Cody Gakpo en wordt Chelsea genoemd voor Ibrahim Sangaré. De Londense club meldde zich eerder al voor Sangaré maar de Ivoriaan besloot bij PSV te blijven na het late melden van Chelsea. Echter blijkt nu ook Liverpool FC in de markt te zijn voor Sangaré. Dat meldt het Italiaanse medium Calciomercato. De Reds zouden deze winter willen toeslaan omdat manager Klopp van mening is dat er nieuw bloed op het middenveld nodig is.

Het Italiaanse medium weet meer want Liverpool blijkt niet de enige geïnteresseerde club te zijn. Ook AC Milan en West Ham United zouden de middenvelder op het bekende lijstje hebben staan. Chelsea wordt door het medium niet genoemd, maar zou ook een serieuze gegadigde blijven.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here