Home Nieuws Israëlische media verwachten eenvoudige zege PSV in Tel Aviv

Israëlische media verwachten eenvoudige zege PSV in Tel Aviv

849
0

PSV en Maccabi Tel Aviv speelden afgelopen donderdagavond allebei de eerste wedstrijd in de Conference League en wisten beiden bepaald geen indruk te maken.

De tamme en vlakke wedstrijd kon de 12000 toeschouwers nauwelijks bekoren maar de winst stond na afloop wel op de borden. Toch lijkt PSV op haar tellen te moeten passen in metropool aan de Middellandse Zee. De sfeer in het Bloomfield Stadion kan indrukwekkend zijn waar PSV nog voor moet waken. Het Bloomfieldstadion in Tel Aviv heeft een capaciteit van 29.400 plaatsen. De huidige bespelers zijn de voetbalclubs Bnei Jehoeda Tel Aviv, Maccabi Tel Aviv en Hapoel Tel Aviv. Het stadion is gebouwd op de plek waar eerder het Basastadion stond.

Media in Israël verwachten weinig problemen voor PSV in Tel Aviv, zegt de Israëlische voetbalverslaggever en columnist Uzi Dann in Israëlische media. Uzi Dann van dagblad Haaretz vreest dat Maccabi Tel Aviv de aanvallende kracht van Noni Madueke, Cody Gakpo en Eran Zahavi niet kan weerstaan.

Daarover schrijft de journalist: “De defensie is heel zwak de laatste anderhalf jaar, zeker in vergelijking met het verleden. Er zijn niet genoeg goede verdedigers en de backs André Geraldes en Saborit verkeren in veel mindere vorm. Elke vergelijking gaat mank. PSV heeft veel betere spelers en tegenover een verdediging zoals die van Maccabi zouden ze makkelijk moeten winnen’, schrijft Dann in zijn krant.

Wel is in Israël ook bekend dat PSV problemen in de defensie heeft door schorsingen en blessures. ‘Ik heb begrepen dat PSV – op zijn eigen manier – ook wat problemen heeft in de defensie”, doelt hij op de keeperskwestie en de krappe bezetting centraal achterin’, aldus het Israëlische medium Haaretz.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here