Home Nieuws Israël rekent op vertrek Eran Zahavi bij PSV: ‘Nieuws rond Zahavi grootste...

Israël rekent op vertrek Eran Zahavi bij PSV: ‘Nieuws rond Zahavi grootste verhaal van dit moment’

1065
0

Het nieuws rond Eran Zahavi en de vreselijke gebeurtenissen van zondagmiddag zijn in Israël groot nieuws.

De spits is een grootheid in zijn land en het nieuws rond Zahavi raakt de voetbalfans in het land enorm. Alle media en kranten maken melding van de gebeurtenissen in de wijk Buitenveldert nabij Amsterdam.


Zahavi woont ondermeer in de buurt Buitenveldert omwille van de grote populatie Joodse mensen in Amsterdam Zuid en Amstelveen. Zo kon de familie van Zahavi makkelijker aarden als de spits met PSV op pad zou zijn. In Israël gaat het al 24 uur over de aanvaller van PSV. De Israëlische journalist Tal Shorrer van Channel 13 denkt dat Zahavi gaat vertrekken uit Eindhoven en de club na één jaar achter zich zal laten. Dat zegt de journalist tegen AT5.

“Naast de politieke situatie en wat er hier gebeurt in Jeruzalem, is dit het grootste verhaal van dit moment”, zegt Shorrer.

Zahavi is een hele grote voetballer in zijn thuisland. “Hij weet dat hij een ster is. Hij wil ook behandeld worden als een ster. Sommige mensen bewonderen het, anderen houden er niet van. Maar hij is onbetwistbaar de belangrijkste sportman van dit moment. Mensen weten dat hij veel geld heeft verdiend met voetbal, zeker in China. Hij leeft het goede leven.”

In Israël rekent men erop dat Zahavi PSV spoedig gaat verlaten. “Misschien was dit één avontuur te veel. Velen nemen aan dat Zahavi hierna terugkomt naar Israël.”


Facebook Comments