Home Nieuws Ismail Aissati wil trainer worden: ‘Ik heb alles te danken aan PSV....

Ismail Aissati wil trainer worden: ‘Ik heb alles te danken aan PSV. Een geweldige club’

2065
0

Ismail Aissati is van een toptalent een vergeten voetballer geworden. De middenvelder liep over van het talent maar zag zijn carriere in de vergetelheid stranden.

De Utrechter heeft de eerste stappen in zijn loopbaan als trainer gezet. De voormalig PSV’er loopt stage in de jeugdopleiding van Ajax, waar hij ook een verleden als speler heeft nadat hij bij PSV vertrok.

“Ik loop nu mee bij Ajax onder 14”, vertelt Aissati aan De Telegraaf. “Het woord trainer moet ik nog verdienen. Daarom noem ik mezelf stagiair. Ik sta pas aan het begin van een heel lange weg. Het is net als met voetbal, als je bij de F-jes begint. Ik vind het geweldig. Bij het werken met de jeugd ligt mijn passie. Ik vind het mooi om mijn ervaringen te delen. Hoe het wel moet gaan, maar ook hoe het niet moet.”

“Ik heb alles te danken aan PSV. Dat is echt een geweldige club. Niets anders dan lof. Het meest trots ben ik op de manier waarop ik me nu durf te presenteren. Ik heb me als mens ontwikkeld door mijn verlegenheid te overwinnen en zelfbewuster te worden. Ik krijg veel terugkoppeling van de Ajax-trainers, maar heb het daar ook vaak met Ibrahim Afellay over, die nu meeloopt bij Feyenoord onder 16. Hoe leg je op het veld oefeningen goed en duidelijk uit? Het mooie is dat je het direct ziet. Waarom ging die oefening zo slecht? Lag dat aan de jongens? Nee. Ik had gewoon duidelijker moeten zeggen wat ik wilde”, aldus Aissati.


Vorig artikelVerwachte opstelling PSV tegen Ajax: Sangaré terug in de basis, Til behoudt basisplaats en Guti reserve
Volgend artikelHoe PSV’er Afellay door één moment onsterfelijk werd bij FC Barcelona en Messi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in