Home Nieuws Ismael Saibari weet iedereen te overtuigen en zei voor Feyenoord – PSV...

Ismael Saibari weet iedereen te overtuigen en zei voor Feyenoord – PSV al: ‘Ik wist wel dat we gingen winnen’

1137
0

Ismael Saibari heeft een behoorlijke week achter de rug, waarin hij zijn naam nog meer wist te vestigen in de wereld van het nationale en internationale topvoetbal.

Guus Hiddink en Aad de Mos. Dat waren eigenlijk de enige analisten die voor de wedstrijd in de Kuip wisten te verkondigen dat niet Feyenoord maar PSV zou gaan winnen van de Rotterdamse rivaal. Menig analist, tafelgast dan wel journalist; ze wisten het allemaal zeker. Feyenoord zou de competitie weer spannend gaan maken.

Niets remise, niets geen winst PSV maar winst Feyenoord. Van Mario Been tot Valentijn Driessen en van Jan Boskamp tot Jan Joost van Gangelen en de heren analisten van Vandaag Inside. Allen voorspelde een overwinning van Feyenoord op PSV. Toegegeven, ook Wesley Sneijder sprak daags na de overwinning van PSV in Enschede al uit dat PSV in Rotterdam zou gaan winnen.

Slechts Kenneth Perez dacht aan een remise in de vorm van een 0-0 rust- en eindstand. Het werd de week van PSV maar ook van Ismael Saibari, die rustig aan tafel zat in de persruimte van stadion de Kuip. Saibari kreeg de nodige lofuitingen van Peter Bosz te horen maar de middenvelder zei tussen de regels door dat hij vooraf al wel dacht dat PSV zou gaan winnen in de Kuip.

De uitleg van Saibari én de lofuitingen over Saibari van zijn trainer, zie je in onderstaande video. Peter Bosz vond Ismael Saibari namelijk de absolute uitblinker in het gewonnen duel met Feyenoord.


Vorig artikelCody Gakpo over winters vertrek bij PSV: ‘Ik denk dat we kampioen hadden kunnen worden’
Volgend artikelHirving Lozano terug voor de winterstop, perspectief voor Noa Lang minder rooskleurig

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in