Home Nieuws Ismael Saibari hard op weg richting Europese top: ‘Saibari is echt niet...

Ismael Saibari hard op weg richting Europese top: ‘Saibari is echt niet normaal goed’

8470
0

Lovende kritieken en bakken vol complimenten vallen Ismael Saibari momenteel ten deel.

Na de wedstrijd in Sevilla en na de wedstrijd in Rotterdam richten de nationale en internationale media de pijlen niet alleen meer op Johan Bakayoko maar ook op Ismael Saibari.

De middenvelder die door PSV is opgeleid is nog altijd geen basisspeler maar volgens verschillende analisten kan dat niet lang meer gaan duren. Ook Peter Bosz steekt geregeld de loftrompet over de middenvelder met Belgische en Spaanse roots, maar spelend voor Marokko.

Zowel bij Veronica Offside als bij Vandaag Inside worden het spel en de prestaties van Saibari uitgelicht. Zo zijn Wesley Sneijder en Wim Kieft zeer te spreken over het spel van Saibari. Met name de kracht van de middenvelder gekoppeld aan zijn techniek en rendement worden volop geprezen. ‘Saibari springt er wel echt uit’, zei René van der Gijp over de middenvelder, die PSV op 23-jarige leeftijd regelmatig bij de hand neemt in lastige wedstrijden.

‘Saibari gaat PSV miljoenen opleveren’, zei Van der Gijp al meermaals bij Vandaag Inside. Wim Kieft sloot zich aan bij de woorden van René van der Gijp. ‘Die jongen kan verschrikkelijk goed voetballen. Die gaat PSV veel geld opleveren. Het gaat hartstikke goed met PSV, het geld komt aan alle kanten binnen’, aldus Wim Kieft over de staat van het huidige PSV.

Ook bij Rondo wordt Saibari uitgelicht. De middenvelder maakt pas een kleine anderhalf jaar deel uit van de PSV-selectie maar is nu al enorm belangrijk voor PSV. De analisten van Rondo zijn lyrisch over de ontwikkeling van Ismael Saibari. Hetzelfde geldt voor het programma FC Afkicken, waar Saibari daags na de gewonnen topper tegen Feyenoord op de troon werd gezet. Uit onderstaand Instagram-item blijkt dat men bij FC Afkicken verwacht dat Saibari een toekomstige transfer naar de Europese top zal gaan maken. ‘Saibari is echt niet normaal goed’, klinkt het daags na Feyenoord – PSV.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FC AFKICKEN (@fcafkicken)


Vorig artikelBasisspeler Donyell Malen vertrekt bij Dortmund, transfer naar Premier League lijkt aanstaande
Volgend artikelMadrileense sportkrant AS richt pijlen op Johan Bakayoko

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in