Home Nieuws VIDEO | Ismael Saibari en Ricardo Pepi terug voor kampioensduel in Friesland

VIDEO | Ismael Saibari en Ricardo Pepi terug voor kampioensduel in Friesland

1051
0

Lang blessureleed geldt dit seizoen niet alleen voor Noa Lang maar ook voor Ismael Saibari, die ondertussen toch bijna de helft van het aantal duels dit seizoen heeft gemist.

De middenvelder is dit seizoen erg belangrijk voor PSV maar kreeg met meervoudig blessureleed te maken. Desalniettemin is Saibari er in Heerenveen weer bij en dat mag met recht goed nieuws worden genoemd. Tijdens de thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund viel Saibari uit maar recent op bezoek in Nijmegen ontstond er een onverwachte terugval. Tijdens de warming-up concludeerde Saibari dat hij alsnog niet topfit was.

Ook Ricardo Pepi keert donderdag terug in de selectie. “Saibari en Pepi trainen weer volop mee en dat ziet er allemaal goed uit”, aldus Bosz. De trainer ervaart zelf nog geen kampioenskriebels dan wel kampioensstress. “Nee, eigenlijk niet. Gek hè?”, reageerde Bosz woensdag op een persmoment in het Philips Stadion. “Misschien omdat we het nog niet in eigen hand hebben”, aldus de coach over het duel in Friesland.

Bij zijn spelers merkte de trainer wel een gedragsverandering. Bosz vindt zijn ploeg “heel luidruchtig” in de aanloop naar het uitduel met sc Heerenveen. “Ze lijken wel op mijn kinderen. Ik zie het gewoon als weer de volgende wedstrijd”, vertelde Bosz nuchter. “Ik concentreer me op Heerenveen en probeer het te benaderen als elke andere wedstrijd. Dat heb ik hier tot nu toe steeds gedaan en het heeft gewerkt. Als ik naar m’n groep kijk, vind ik het allemaal heel luidruchtig. Als ik de groep bij elkaar moet halen, moet ik het nu twee of drie keer zeggen. Ik wil zo snel mogelijk kampioen worden”, begint Bosz. “Dat feestje komt er echt wel. Ik ben geen Brabander, maar ik weet dat Brabanders dat prima kunnen vieren.”

Het duel tussen Heerenveen en PSV in het Abe Lenstra Stadion begint donderdag om 18.45 uur. Go Ahead Eagles-Feyenoord begint om 21.00 uur.


Vorig artikelScoort PSV minimaal twee keer in Heerenveen? Landskampioen worden op de A50 is geen probleem
Volgend artikelVIDEO: Sergino Dest zet eerste stappen naar volledig herstel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in