Home Nieuws Isimat zag een goed genomen strafschop

Isimat zag een goed genomen strafschop

8
2

Na afloop was de gemiste penalty van Davy Pröpper uiteraard het meest besproken onderwerp. PSV heeft nu de laatste 4 reguliere strafschoppen gemist in zowel de competitie als de Champions League en alle gemiste strafschoppen waren niet goed genomen. Echter blijven de spelers elkaar de hand boven het hoofd houden.

Het zijn onthutsende cijfers. Van de laatste 19 gegeven strafschoppen heeft PSV er 12 gemist. Het wordt tijd dat de spelers elkaar eens de waarheid vertellen over de missers in plaats van steeds benoemen dat ze niet de intentie hebben om te missen en dat de strafschoppen goed worden genomen. Ook de pingel van Guardao tegen Atletico was niet bijzonder goed genomen. De PSV’ers blijven maar schieten op ‘hand hoogte’ van de keeper en even zo vaak gaat het mis.
Het is daarna logisch dat de spelers het voor elkaar opnemen maar wellicht moet er eens iemand opstaan die zegt dat de strafschoppen wél slecht genomen worden. Isimat zal in ieder geval niet de aangewezen persoon hiervoor zijn. De Fransman, niet bijzonder goed spelend in het centrum, zag een goed genomen strafschop.
“We hebben hier een kans laten liggen om te winnen”, zegt Isimat-Mirin tegen het Eindhovens Dagblad. “Ik denk dat de penalty niet slecht ingeschoten was en dat we daar gewoon enorme pech hebben. Het is wel heel ongelukkig dat ons dit elke keer overkomt. We hebben ze van het doel proberen te houden, maar zijn daar een paar keer niet in geslaagd. Het vertrouwen dat we zouden terugkomen in de wedstrijd, was er wel. In de tweede helft waren we veel sterker en hebben we meer kansen gehad.”


Facebook Comments

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here