Home Nieuws Isimat Mirin op bezoek bij Daniel Schwaab

Isimat Mirin op bezoek bij Daniel Schwaab

40
5

Isimat Mirin is onder de indruk geraakt van zijn kompaan in de defensie, Daniel Schwaab. De Duitser presteert steeds stabieler en maakte zondag tegen VVV-Venlo zijn eerste doelpunt.

De Duitse verdediger organiseerde daarna een barbecue voor de gehele selectie. “Het was een spontaan idee, want het was lekker weer. Moeilijk om in te voetballen, maar fijn voor de avond”, vertelt Schwaab aan FOX Sports. “Dus ik heb iedereen bij mij thuis uitgenodigd en het was heel gezellig.”

Isimat: “Rundvlees, hamburger, ui. Het was een heel goede barbecue. De kipsaté was erg lekker”, zegt hij. “Ik was natuurlijk verantwoordelijk voor de assist. Het was een kut-assist, maar gelukkig scoorde hij.”

Op de vraag van FOX hoe vaak Schwaab nog gaat scoren dit seizoen, antwoordt Isimat: “Zeven goals. Ik geloof erin. Ik hou van zijn manier van denken. Sommigen komen met dure kleding aan, maar hij is zo slim in alles. Ik kijk echt tegen hem op. Daniel is kalm en rustig, ik hou ervan als mensen luisteren naar mijn verhaal. En dat doet hij.”


Facebook Comments

5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here