Home Nieuws Isimat en Ramselaar op weg naar de uitgang bij PSV

Isimat en Ramselaar op weg naar de uitgang bij PSV

33
0

Isimat-Mirin en Bart Ramselaar staan op de nominatie om te vertrekken uit Eindhoven. Het aanstaande transferwindow biedt de twee daartoe de mogelijkheid.

Diverse clubs worden genoemd, waaronder Anderlecht maar ook clbs als FC Groningen en NAC Breda al is het aannemelijk dat Isimat naar het buitenland zal vertrekken, waar Ramselaar vermoedelijk een binnenlandse stap zal maken. Volgens BN/De Stem wilde NAC Breda Ramselaar graag huren, maar wil PSV hem alleen verkopen.


PSV is bereid om spelers zonder toekomstperspectief te laten vertrekken in de winterstop. Ook Ramon Lundqvist zal in januari vermoedelijk voor een vertrek staan uit Eindhoven. Daar tegenover staat waarschijnlijk wel de komst van de jonge achttienjarige Amerikaan Richard Ledezma, die Jong PSV komt versterkingen. Met hem is inmiddels een mondelinge overeenkomst bereikt.

Ledezma maakte afgelopen zomer tijdens een stage een goede indruk, maar mag pas een contract tekenen vanaf zijn achttiende verjaardag. Die vierde hij in september, waardoor komende winter het eerste moment is waarop hij de transfer kan afronden. Mogelijk staat er tegenover de komst van Ledezma nog het tijdelijke vertrek van enkele talenten, maar het is volgens het ED nog onbekend welke spelers er verhuurd mogen worden.