Home Nieuws Isaac Babadi voert concrete gesprekken met Feyenoord, ‘Babadi geraakt overtuigd van plan...

Isaac Babadi voert concrete gesprekken met Feyenoord, ‘Babadi geraakt overtuigd van plan Feyenoord’

1007
0

Er lijkt beweging rond Isaac Babadi te ontstaan. De speler wiens management het bloed onder de nagels van alles en iedereen bij PSV vandaan lijkt te halen, blijft maar besluiteloos over zijn toekomst.

Althans, het management van de jonge topvoetballer blijft maar besluiteloos over de toekomst van hun jongere broertje, die zelf nog steeds graag voor PSV blijft spelen. Het is een absolute geldkwestie geworden die PSV en Isaac Babadi scheidt van een nieuw contract. Feyenoord zou het afgelopen weekend concrete gesprekken hebben gevoerd met Isaac Babadi en zijn broers plus zaakwaarnemers.

Babadi zou tijdens het gesprek overtuigd zijn geraakt van het verhaal van Feyenoord. Dat meldt 1908.nl. Of het bericht op waarheid berust valt nog te bezien want de Rotterdamse club heeft normaal gesproken niet de financiele middelen om salarissen die PSV weet aan te bieden, te overtreffen. Feyenoord heeft dus volgens 1908.nl wel gesproken met Babadi over een mogelijke overgang van de aanvallende middenvelder, en alle kampen zijn positief over een transfer.

Babadi is komende zomer transfervrij, omdat hij uit zijn contract loopt bij PSV maar Feyenoord zou op dit moment een beter financieel en sportief plan hebben. Ook het Franse Olympique Marseille zou interesse hebben in Babadi, maar een stap naar het buitenland ziet de aanvallende middenvelder zelf nu niet zitten. Feyenoord heeft momenteel de beste papieren om de PSV’er binnen te halen, klinkt het.

1908.nl meldt verder dat Feyenoord momenteel voor twee spelers concreet in de markt is: Luciano Rodriguez en Babadi. De interesse was er al een tijdje voor Babadi, maar die is inmiddels concreet geworden de afgelopen dagen. Zo concreet, dat een transfer van de aanvallende middenvelder naar De Kuip dichterbij is dan ooit tevoren. Na gesprekken, ook met de technische staf van Feyenoord, zien alle kampen een transfer positief in.


Vorig artikelMet de Argentijnse bondscoach op de tribune ziet Benítez schot van Malen binnenvallen | Is Benítez bij PSV een betere doelman geworden?
Volgend artikelSchaamteloos bewegen tussen PSV, Feyenoord en Ajax | Vermoedelijk wil de zaakwaarnemer gewoon druk zetten op PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in