Home Nieuws Isaac Babadi internationaal zeer gewild: Ook Stade Rennais meldt zich voor toptalent...

Isaac Babadi internationaal zeer gewild: Ook Stade Rennais meldt zich voor toptalent Babadi

442
0

De pas achttienjarige Isaac Babadi staat er erg goed op in Europa. De interesse in het toptalent is internationaal te noemen.

Volgens het Eindhovens Dagblad heeft het Franse Stade Rennais zich bij PSV gemeld voor Isaac Babadi. Eerder meldde Engelse Brentford zich ook al voor de jongeling. De pas 18-jarige aanvaller heeft nog maar een contract voor een jaar en er is nog geen overeenstemming bereikt over een nieuwe verbintenis. De jeugdinternational is daardoor op de radar verschenen bij veel clubs, die inmiddels concrete belangstelling tonen voor het toptalent.

Moet PSV vrezen voor een vertrek? Binnen PSV is men overtuigd van het talent van Babadi, maar zien ze ook nog veel ontwikkelpunten. Zelf wil de aanvaller graag bij PSV blijven, maar hij heeft ook behoefte aan contractuele duidelijkheid en hij wil bovendien structureel naar het eerste elftal.

Indien het tot een contractverlenging komt zal hij normaal gesproken zijn minuten nog vooral bij Jong PSV blijven maken. Wel is het de bedoeling dat Babadi bij het begin van de voorbereiding zal aansluiten bij de A-selectie, net zoals Jason van Duinven en Mohamed Nassoh.

Zowel Brentford als Stade Rennais is bereid om ongeveer 1 miljoen euro te betalen voor Babadi.


Vorig artikelBakayoko, Sangaré en Xavi Simons | Waarom PSG steeds bij PSV aanklopt om een nieuwe toekomst in te gaan
Volgend artikelOok gewilde Isaac Babadi en 3 andere toptalenten schuiven door naar A-selectie, Babadi wil bij PSV blijven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in