Home Nieuws Isaac Babadi heeft bijzondere kijk op de wedstrijd tegen Sturm en wachtte...

Isaac Babadi heeft bijzondere kijk op de wedstrijd tegen Sturm en wachtte reactie fans af na zijn inzet

1629
0

Isaac Babadi weet in een zeer korte tijd de harten van de fans te veroveren en dat mag een bijzondere prestatie worden genoemd.

De jonge aanvaller kende na afloop van het duel ook verrassend weinig moeite de wedstrijd te analyseren. In bewoordingen die eerder bij een ervaren professionele voetballer passen sprak Badadi rustig analyserend over de wedstrijd tegen Sturm Graz. Babadi stelde vast dat PSV het team heeft om een tegenstander er matig tot slecht uit te laten zien. Daar heeft de tiener zeker recht van spreken mee want de tegenstander uit Oostenrijk zag er bij vlagen inderdaad matig tot zwak uit aan de bal.

Dat heeft uiteraard van doen met de kwaliteiten van het team van Peter Bosz maar ook met de snelheid van het spel dat de ploeg van Bosz etaleerde. Ook de invaller gingen moeiteloos mee in het ritme van de wedstrijd. Zo leek Ismael Saibari de invalbeurt van zijn leven te ervaren want de jonge aanvaller kreeg zo’n beetje alles voor elkaar wat in hem opkwam.

Luuk de Jong legde na afloop uit dat PSV vaker had moeten scoren en dat er in Oostenrijk meteen koste metten met deze tegenstander gemaakt dient te worden. De aanvoerder erkende ook het grote talent van Isaac Babadi, die op zijn beurt weer uitlegde hoe zijn Europese debuut na vier minuten voor een doelpunt zorgde. Babadi kon net niet zien of de bal tussen de palen zou vallen en concentreerde zich daarom op de reactie van de fans.

Ondanks de zege op Sturm Graz was Peter Bosz na afloop op de persconferentie kritisch op zijn ploeg. “Vooraf zou ik getekend hebben voor deze uitslag, maar wij kunnen beter dan wat we vanavond gezien hebben”, aldus Bosz. “Ik vind ook wel dat ik dat mag eisen van deze jongens.”

Bosz legt de lat dan ook bewust hoger. “Als je uiteindelijk succesvol wil zijn met het halen van de groepsfase en het winnen van prijzen moet je die lat constant hoger blijven leggen”, zo gaf hij aan. “Ik zal zeker niet akkoord gaan met middelmaat of met iets wat ze al hebben laten zien, dat dat dan de norm is. Dat is de ondergrens en daar vandaan moet je steeds beter worden”, aldus Bosz, die in onderstaande video Isaac Babadi een uistekende analyse zag geven van de wedstrijd tegen Sturm Graz.


Vorig artikelZegt glimlach Bakayoko iets over komst ‘beste vriend’ Vranckx? Bakayoko voelt zich vrijer dan onder Van Nistelrooij
Volgend artikelTrainer Sturm Graz met stomheid geslagen: ‘Dit was de sterkste tegenstander als trainer bij deze club’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in