Home Nieuws Is Zerrouki een geschikte opvolger voor Sangaré? ‘We moeten hopen dat hij...

Is Zerrouki een geschikte opvolger voor Sangaré? ‘We moeten hopen dat hij naar PSV gaat’

8079
0

De geruchten rond vermeende interesse van PSV in de diensten van FC Twente middenvelder Ramiz Zerrouki worden sterker.

De middenvelder mag niet vertrekken van zijn werkgever maar heeft zich daar inmiddels bij neergelegd. De manier waarop zorgt in de media voor veel bewondering. En dus wijze diverse analisten naar PSV als vervolgstap in plaats van naar Feyenoord. Komende zomer zal Ibrahim Sangaré de stap naar de Premier League maken en ook voor de Ivoriaan geldt dat er vervanging dient te komen. Is Zerrouki een geschikte opvolger van Sangaré?

“Het leven gaat door, ik sta er gewoon zo in”, zo sprak Zerrouki over het mislopen van de transfer naar Feyenoord. “Dingen gebeuren met een reden. Je kunt er stil bij blijven staan en het kan een teleurstelling zijn. Maar als ik hier vandaag op het veld ga staan met die teleurstelling, dan is dat niet goed voor mij, maar ook niet voor de ploeg. Dus ik heb me er overheen gezet om vandaag hier te presteren.”

“Als ik technisch directeur zou zijn van een BVO, dan zou ik deze qoute pakken en die even op maandag aan iedereen laten zien. Zo handel je als iets niet gaat zoals je zou willen dat het gaat”, zegt Etienne Verhoeff in de AD Voetbalpodcast. “Hij is het voorbeeld van een jongen waar een goede kop op zit”

“Belangrijker is nog dat hij het ook op het veld laat zien”, vult Sjoerd Mossou aan. “Dit is ook een beetje een quote die ieder speler zou kunnen zeggen. Maar hij was ook nog eens de beste man van het veld in Amsterdam. Dus dan laat je helemaal zien dat het niet alleen woorden zijn, eendrachtig Feyenoord, maar ook daden. Heel knap en een uitstekende speler. Het is nog steeds te hopen dat hij voor de Nederlandse competitie behouden blijft. Het lijkte me helder dat hij in de zomer weggaat bij Twente. We moeten hopen dat hij naar PSV of Feyenoord gaat.”

“Ik moet zeggen dat ik niet had gedacht dat hij zich er zo snel overheen zou zetten”, gaat journalist Johan Inan van AD Sportwereld verder. “Ik ken wat jongens uit zijn vriendengroep en een week geleden zat hij er echte helemaal doorheen en heeft hij gezegd dat hij hoe dan ook die transfer wil maken. Maar Jan Streuer was resoluut en gaf daarmee aan de speler ook wel het signaal af dat hij hoog of laag kon springen maar jij gaat niet vertrekken deze winter. Dan sta je als speler voor de keuze. Gooi je je kont verder tegen de krib, of laat ik me van mijn beste kant zien en kom ik bij nog meer interessante clubs op de radar. Hij is het voorbeeld van een jongen waar een goede kop op zit”, klinkt het vol bewondering.


Vorig artikelDe twijfels over Memphis Depay, die op weg is naar een basisplaats bij Atlético Madrid
Volgend artikelGaat PSV stevige ambitie tonen? Danjuma ontbreekt in selectie Villarreal tegen Real Madrid

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in