Home Nieuws Is Vincent Janssen de juiste opvolger voor Luuk de Jong?

Is Vincent Janssen de juiste opvolger voor Luuk de Jong?

82
0

Vincent Janssen wordt opnieuw gelinkt aan PSV. De in Londen overbodige spits zou in beeld komen wanneer Luuk de Jong uit Eindhoven vertrekt.

Dat stelt PSV-watcher Joost van Erp in gesprek met Omroep Brabant. De PSV-watcher denkt dat er aanvallende impulsen bij moeten want de Omroep Brabant verwacht dat Steven Bergwijn, Hirving Lozano en Gaston Pereiro zullen vertrekken. Ook Luuk de Jong staat op de nominatie om van club te veranderen.


“In dat geval zou Vincent Janssen wellicht in beeld kunnen komen bij PSV”, aldus Van Erp tegenover Omroep Brabant. “Hij heeft bij AZ laten zien dat hij kan scoren in de Eredivisie en het zou voor Janssen zelf ook positief zijn als hij een heel seizoen weer kan gaan spelen.”

Van Erp vindt ook dat PSV er alles aan moet doen om Arjen Robben naar Eindhoven te halen. “Het maakt niet uit wie er weggaan, maar PSV moet proberen om Arjen Robben over te halen voor een terugkeer. Hij zal echt niet drie keer per week gaan spelen, maar kan echt nog van waarde zijn met zijn ervaring voor dit PSV.”


Facebook Comments