Home Nieuws Is van Bommel de trainer die de carrière van Ihattaren bij Wolfsburg...

Is van Bommel de trainer die de carrière van Ihattaren bij Wolfsburg vlot kan trekken?

1306
0

Mo Ihattaren en zijn toekomst; welke kant gaat het op met het toptalent?

Ihattaren wist onder Mark van Bommel zijn debuut te maken en kende onder PSV’s clubicoon een meer dan goede start van zijn prille carriere. Inmiddels is alles anders en is Mark van Bommel niet meer bij PSV werkzaam en geldt Ihattaren als opstandige tiener die niet wenst bij te tekenen.


Het heeft er alle schijn van dat Mo Ihattaren deze zomer PSV zal gaan verlaten. Maar waarheen? Het Eindhovens Dagblad schrijft dat Ihattaren weleens in het kielzog van Mark van Bommel naar Wolfsburg zou kunnen vertrekken. Onder Roger Schmidt lijkt de rol van Ihattaren bij PSV namelijk uitgespeeld, waardoor een transfer de beste optie is.

Het Eindhovens Dagblad schrijft dat mensen in en rond Ihattaren, het zogenaamde kamp-Ihattaren, hun hoop vestigen op Van Bommel. De geruchten over een vertrek van Mark van Bommel naar Wolfsburg houden aan en het heeft er alle schijn van dat PSV’s clubicoon snel een stap zal maken richting de Bundesliga. In dat geval kan niet worden uitgesloten dat van Bommel Ihattaren wil meenemen naar Wolfsburg. De vraag is wel of de jonge aanvaller al rijp is voor een stap naar de grote Duitse Bundesliga?

Wat gaat PSV vragen voor de parel van de jeugdopleiding? Het contract loopt nog maar een jaar en dus is het vrijwel onmogelijk om de hoofdprijs te vragen. PSV wist wel 10 miljoen euro voor Sam Lammers te ontvangen maar de prestaties van Lammers waren daar en dat kan van Ihattaren niet worden gezegd. Het Eindhovens Dagblad schrijft ook dat er toch een flinke som op tafel moet worden gelegd voor Ihattaren, waarbij de krant het bedrag van 10 miljoen euro noemt. Dat lijkt aan de hoge kant gezien de magere prestaties en de geringe fitheid van de tiener uit Utrecht.


Facebook Comments