Home Nieuws Is Timon Wellenreuther voor 2 miljoen euro op weg naar PSV? ‘PSV...

Is Timon Wellenreuther voor 2 miljoen euro op weg naar PSV? ‘PSV concreet geinteresseerd’

2576
0

PSV heeft al enige weken zo niet maanden concrete interesse in de meer dan goede reservedoelman van Feyenoord.

Het gonst al langer van de geruchten rondom de ook afgelopen seizoen weer uitstekend keepende Duitser maar de naam van PSV valt toch geregeld. In Duitsland is men inmiddels ook op de hoogte van de belangstelling van PSV, waar deze zomer een heuse keeperscarroussel zomaar uit het niets zou kunnen ontstaan.

Walter Benítez is natuurlijk nog gewoon contractspeler komend seizoen en de positie van de Argentijnse doelman staat in Eindhoven zeer zeker niet onder druk maar geruchten zijn er wel. Walter Benítez keepte een gedegen seizoen met hier en daar een foutje of beter gezegd stevige ketser, maar de Argentijn hield PSV ook zeker een aantal keer op de been afgelopen seizoen.

PSV heeft dus concrete interesse in Timon Wellenreuther en heeft daarbij concurrentie van AS Roma en Internazionale. Dat meldt het Duitse Sky Sport. De doelman die bij Feyenoord opnieuw en andermaal tweede keeper dreigt te worden mocht Bijlow blijven, kan voor een transfersom van ‘slechts’ twee miljoen euro van Feyenoord worden overgenomen.

Sky Sports Germany weet bovendien te melden dat Wellenreuther enkel bij Feyenoord wil blijven als hij volgend seizoen de vaste nummer één is. Met de aanwezigheid van Justin Bijlow lijkt die wens minder realistisch maar Sky Sports weet ook te melden dat Bijlow interesse geniet van het Londense Arsenal.

Na een uitstekend seizoen van Wellenreuther onder de lat bij Feyenoord, met onder meer zeer sterke optredens tegen AS Roma en Lazio Roma, zien clubs in Italië wel wat in de komst van Wellenreuther, net als PSV. De pas 28-jarige doelman kan volgens het Duitse medium naar AS Roma, Inter én naar PSV. Alle drie genoemde clubs zouden concreet zijn, al krijgt Wellenreuther nergens de toezegging daadwerkelijk de nummer één onder de lat te gaan worden. In Rotterdam-Zuid ligt Wellenreuther nog vast tot medio 2025.

Recent werd Timon Wellenreuther al gevraagd naar de interesse van PSV. Bekijk de reactie van de gewilde doelman in onderstaande video.


Vorig artikelNederland én ‘minder opvallende uitblinker’ Jerdy Schouten scoren punten in Frankrijk
Volgend artikelFábio Silva, voor altijd in de geschiedenisboeken bij PSV: ‘PSV was mijn project’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in