Home Nieuws Is Roger Schmidt klaar met Pablo Rosario? Middenvelder niet bij de selectie,...

Is Roger Schmidt klaar met Pablo Rosario? Middenvelder niet bij de selectie, van Ginkel aanvoerder

4072
0

Goed nieuws voor de Marco van Ginkel fans want de voormalig aanvoerder krijgt in Utrecht een belangrijk signaal van Roger Schmidt.

Marco van Ginkel is aanvoerder van dienst in de laatste wedstrijd van seizoen 2020-2021. Schmidt lijkt van Ginkel het signaal te willen geven dat er voor hem veel meer in het vat zit voor volgend seizoen. Nick Viergever en Armando Obispo vormen het hart van de defensie en dat is voor Obispo de eerste keer dat hem een basisplaats is toebedeeld. In Utrecht gloort wellicht het nieuwe PSV aan de horizon.


Mario Götze keert terug van een blessure en vervangt in de voorhoede Malen. Malen en Rosario zitten niet bij de wedstrijdselectie. Het is opvallend te noemen dat Pablo Rosario niet bij de selectie zit. Het was afgelopen weken duidelijk dat Rosario niet voldeed aan de verwachtingen van Schmidt.

De Duitse trainer lijkt het niveau van Rosario niet te accepteren door hem niet te selecteren voor de laatste wedstrijd in Utrecht. Ook Ihattaren is niet van de partij maar dat is inmiddels geen verrassing meer.

Opstelling PSV in Utrecht:
Mvogo; Teze, Obispo, Viergever, Max; Sangaré, Van Ginkel; Gakpo, Götze; Zahavi, Vertessen

Wisselspelers:
Unnerstall, Müller, Baumgartl, Fein, Dumfries, Madueke, Boscagli, Piroe, Sambo


Facebook Comments