Home Nieuws Is PSV – Rangers de laatste wedstrijd van Cody Gakpo? PSV zet...

Is PSV – Rangers de laatste wedstrijd van Cody Gakpo? PSV zet in op komst twee nieuwe aanvallers

3011
0

De laatste week van het internationale transferwindow nadert en dat betekent voor PSV dat er heel veel kan gaan veranderen.

Allereerst dient PSV af te rekenen met het Schotse Rangers FC. Die wedstrijd gaat natuurlijk van invloed zijn op de laatste week van het tranferwindow. Wat beslist Cody Gakpo als PSV zich kwalificeert voor de groepsfase van de Champions League of heeft de aanvaller zijn keuze al gemaakt met het naderende akkoord tussen PSV en Manchester United?

De toekomst van Cody gakpo lijkt niet in de Eredivisie te liggen dit seizoen. Het allesbeslissende duel met Rangers FC in de play-offs van de Champions League zou zomaar eens de laatste wedstrijd van Cody Gakpo in het PSV-shirt kunnen zijn. Op de achtergrond treft de club de nodige voorbereidingen om de selectie te gaan versterken.

Manchester United en PSV hebben al enige dagen contact over Gakpo maar de verwachting is dat er donderdag meer naar buiten komt over de nakende tranfer. PSV heeft door de ontwikkelingen een recordtransfersom van vijftig miljoen euro exclusief bonussen in het vizier. PSV zal zich gaan roeren op de transfermarkt. Dat komt mede door de blessure van Noni Madueke maar met een definitief Gakpo betekent ook dat PSV voor hem een vervanger zal gaan halen.

Inmiddels klinken veelvuldig de namen door van Calvin Stengs van OGC Nice en Jesper Karlsson van AZ. De aanvaller van AZ kan uitstekende cijfers overleggen. De Zweed zou een directe versterking voor PSV kunnen zijn. In negentig officiële wedstrijden voor AZ scoorde de buitenspeler maar liefst 33 goals en verzorgde hij 25 assists. AZ wenst ruim 20 miljoen euro voor de buitenspeler te ontvangen.

In Nice liggen de zaken echter iets anders. Calvin Stengs heeft dan nog wel een vier jaar doorlopend contract bij de club aan de Côte d’Azur maar Stengs maakt weinig indruk bij de club waar hij twee jaar geleden als veelbelovend aankomend international binnenkwam.


Vorig artikelPlaatst PSV zich voor de Champions League? Profiteer van een Odds Boost en pak 40 keer je inzet!
Volgend artikelOpgeluchte Roger Schmidt ook in Lissabon de voorzichtigheid zelve: ‘Zo makkelijk is het niet’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in